Kios Pulsa Beli Barang Borong Lebih Mudah Melalui BukuWarung Menggunakan Ciri Ini

#Beli #Barang #Borong #Lebih #Mudah #Melalui #BukuWarung #Menggunakan #Ciri #Ini

BukuWarung adalah aplikasi kewangan dengan pelbagai ciri untuk memudahkan pelbagai urusan perniagaan PKS, daripada membayar transaksi perniagaan, simpan kira, sehinggalah kepada mendapatkan pinjaman modal.

Seiring dengan keperluan penggunanya yang semakin meningkat yang majoritinya adalah pemain PKS, kini BukuWarung turut menampilkan ciri Barangan Borong yang disokong oleh Tokoko.

Apakah Ciri-ciri Barangan Borong?

Ciri Barangan Borong merupakan ciri yang dipersembahkan oleh gabungan aplikasi BukuWarung dan aplikasi Tokoko. Ciri ini bertujuan untuk memudahkan anda membeli-belah stok, barangan atau bahan mentah daripada pembekal Tokoko.

Sebelum ini Juragan terpaksa menggunakan aplikasi lain malah terpaksa datang terus kepada pembekal untuk membeli stok barangan untuk dijual di kedai tersebut. Kini anda boleh memilih dan membeli barangan dalam kuantiti borong dengan mudah dalam satu aplikasi sahaja.

Mengapa Terdapat Ciri Barangan Borong?

Ciri Barangan Borong sedia membantu dan merupakan penyelesaian kepada Juragans untuk membeli stok atau bahan mentah dengan mudah dan pada harga terbaik tanpa perlu menggunakan banyak aplikasi malah perlu datang terus kepada pembekal untuk membeli stok produk untuk dijual di kedai. .

Syarat Khas untuk Ciri-ciri Barangan Borong

Juragan yang ingin merasai kemudahan menjual dengan ciri Barang Borong boleh digunakan apabila Juragan telah mengemaskini aplikasi kiospulsamagetan.com kepada versi terkini.

Kerana ciri ini terdapat dalam aplikasi BukuWarung versi terkini. Jadi anda jangan lupa kemaskini aplikasi BukuWarung anda dahulu.

Mengapa senarai pembekal tidak muncul di kawasan saya?

Anda boleh menunggu untuk mencari pembekal dari kawasan luar Jabodetabek, Bandung, Medan dan Surabaya. Ciri Barang Borong adalah ciri baharu yang masih dalam pembangunan.

Baca juga: Cara Membeli-belah daripada Pembekal Tokoko

Cara Membeli-belah melalui Ciri Barangan Borong

Kini melalui BukuWarung anda bukan sahaja boleh menguruskan aliran transaksi jualan, malah anda juga boleh terus membeli barangan secara borong melalui ciri Barang Borong. Anda hanya boleh merasai kemudahan jualan di aplikasi BukuWarung.

Jika anda belum mempunyai aplikasi BukuWarung, langkah pertama yang perlu anda lakukan ialah memuat turun aplikasi tersebut melalui Google Play Store. Selepas itu, daftar mengikut arahan yang tertera pada aplikasi. Isikan nombor telefon dan lengkapkan data profil untuk syarat penggunaan aplikasi.

Selepas kejayaan, cara mudah seterusnya untuk menggunakan ciri Barangan Borong ialah:

Beli Barang Borong Lebih Mudah Melalui BukuWarung Menggunakan Ciri Ini

#Beli #Barang #Borong #Lebih #Mudah #Melalui #BukuWarung #Menggunakan #Ciri #Ini

Source link