Kios Pulsa Pengesyoran untuk Beg Membawa Bayi, Keselesaan Dijamin

#Pengesyoran #untuk #Beg #Membawa #Bayi #Keselesaan #Dijamin

Beg pembawa bayi adalah salah satu peralatan bayi yang mesti ada. Pembawa bayi akan sangat membantu kerana anda boleh melakukan aktiviti sambil memegang bayi dengan lebih mudah dan bayi akan kekal selamat. Bagi ibu-ibu yang menjaga anak sendiri, ini sangat membantu mereka untuk menjaga anak-anak semasa dalam perjalanan.

Sebelum membeli pembawa bayi, pastikan ia selesa dan selamat dahulu. Pilih jenama pembawa bayi yang bagus dan terkenal. Tetapi itu tidak bermakna ia perlu mahal kerana setiap produk pasti ada kelebihan dan kekurangannya yang tersendiri. Apakah pembawa bayi yang bagus?

Jenama Pembawa Bayi yang Selesa

Pada masa kini, memilih pembawa bayi yang baik dan selesa agak mudah, kerana terdapat banyak jenis produk yang terdapat di pasaran. Berikut ialah beberapa jenama pembawa bayi yang bagus.

. Anduh Buluh Peluk Saya

Jenama pembawa bayi pertama yang disyorkan ialah Cuddle Me Bamboo Sling. Gendongan bayi ini terkenal kerana mempunyai cincin di sebelah yang berfungsi untuk melaraskan saiz panjang pendek pembawa yang menjadikannya fleksibel mengikut keperluan anda.

Pembawa ini juga dilengkapi dengan padding yang boleh diletakkan dengan selesa di bahu. Membenamkan padding Matlamatnya adalah supaya bahu tidak mudah sakit atau sakit apabila anda perlu memikulnya untuk masa yang lama. Produk Cuddle Me ini sesuai untuk bayi bayi baru lahir sehingga umur tahun atau sehingga berat maksimum 18 kg. Harganya sekitar IDR 155,000.

. Baju-T Baby Scots

Pembawa ini untuk bayi seterusnya diperbuat daripada bahan elastik. Fleksibel untuk membawa bayi dalam pelbagai posisi pegangan. Anda boleh menggunakan Baby Scots ini untuk membawa bayi anda ke sisi, membawanya ke sisi, atau anda juga boleh menggunakan bentuk M.

Malangnya, anduh ini agak sukar jika anda tidak biasa menggunakannya. Oleh itu anda perlu belajar cara menggunakannya terlebih dahulu. Nasib baik, sekarang terdapat banyak tutorial yang boleh anda temui di internet. T-shirt ini juga terdapat dalam pelbagai warna yang menarik supaya anda boleh memilih mengikut citarasa anda. Harganya sekitar IDR 123,000.

. Pembawa Hipseat Kompak Asas Mooimom

Untuk bayi berumur lebih dari tahun, model pembawa tempat duduk pinggul daripada jenama Mooimom, ini boleh menjadi salah satu pilihan pembawa bayi terbaik. Model pembawa ini membolehkan bayi dibawa dalam keadaan duduk. Ibu bapa yang menggendong mereka pun akan berasa lebih ringan dan tangan mereka akan lebih bebas untuk bergerak.

Kelebihan Mooimom Basic Compact Hipseat Carrier ialah kewujudan pengudaraan hadapan yang berguna untuk menyokong peredaran udara. Jadi anda tidak akan panas walaupun anda memegang bayi untuk masa yang lama. Bahagian sambungan juga cukup kuat untuk menahan beban dan terdapat zip dan pengikat yang disambungkan antara satu sama lain. Dari segi harga memang mahal sedikit tetapi agak setanding dengan kualitinya iaitu IDR 278,000.

. Dialog Baby Side Sling Dumbo Series

Cadangan untuk beg pembawa bayi seterusnya ini tidak terlalu tebal sehingga beratnya agak ringan. Siri Dialogue Dumbo ialah model anduh sisi yang mempunyai reka bentuk yang inovatif dan eksklusif. Sesuai untuk bayi berumur bulan atau dengan berat maksimum 20 kg.

Pembawa ini juga dilengkapi dengan tali bergaris busa yang kukuh. Oleh itu, anda boleh membawanya dengan lebih selesa dan anda tidak perlu risau bahu anda sakit. Pembawa ini boleh digunakan dengan bayi tidur, duduk, atau menyusu. Dari segi harga juga agak berpatutan iaitu IDR 148,000.

. Tweeling Baby Slings

Salah satu model baby carrier yang agak trendy adalah model anduh cincin. Model ini popular di kalangan ibu baru kerana modelnya praktikal untuk digunakan. Malah, ibu baru boleh menggunakan pembawa ini tanpa bantuan orang lain.

Pembawa ini diperbuat daripada material premium yang selesa dan membolehkan ibu kekal bebas melakukan kerja lain tanpa perlu menggendong bayi. Ini kerana bahagian cincin direka untuk menjadi kuat untuk memastikan bayi selamat semasa dibawa. Anduh ini boleh digunakan dari bayi baru lahir dengan harga jualan sekitar IDR 499,000.

Apabila memilih pembawa bayi, anda perlu mengutamakan keselesaan bayi dan ibu yang membawanya. Jika anda telah menemui pilihan yang paling anda sukai, sila layari kiospulsamagetan.com sekarang.

Di kiospulsamagetan.com, terdapat pelbagai jenis promo menarik seperti baucar penghantaran percuma dan pulangan tunai. Jangan lepaskan peluang untuk menjimatkan wang di kiospulsamagetan.com dan mula menyimpan sekarang!

Pengesyoran untuk Beg Membawa Bayi, Keselesaan Dijamin

#Pengesyoran #untuk #Beg #Membawa #Bayi #Keselesaan #Dijamin

Source link